Sunnuntaifiilistelyt!

Posted on Leave a comment

Parhaita viikonloppuja ovat sellaiset, kun ohjelmassa ei ole mitään. Elämä on nykyään sen verran hektistä, että arjen juoksun vastapainoksi sopii hyvin ihan vain oleilu. Voin laittaa ihan järjettömiä summia rahaan ruokakauppaan kaikennäköisiin herkkuihin ja erikoisuuksiin, joita sitten mielelläni mutustelen viikonlopun ratoksi.

Tällaisiin viikonloppuihin täydellistä taustamusaa on Jazon Mraz. Kävin muutama viikko takaperin katsastamassa miekkosen akustisen keikan Helsingin Savoy Teatterissa. Mulla ei ollut haisuakaan, että Mraz on edes tulossa keikkailemaan Helsinkiin, mutta onneksi ystävä oli napannut liput meille molemmille. <3

Ihan superhyvä, siis supersuperhyvä livenä. Kuuntele vaikka! (Ja nauratti muuten keikallaan yleisöä musisointinsa lomassa ihan äärimmilleen saakka.) Sopii kuunneltavaksi juuri nyt.

thumb_DSC08768_1024

Nautiskelusunnuntaita!

nimmari

ps. Niistä täydellisistä viikonlopuista. Omani on ollut tähän saakka ihan huippu, mutta hyvin erilainen kuvailemastani. Kahdet iltakinkerit ja yhdet babyshowerit. Vuorotellen sokerihumalaa ja nousuhumalaa siis… Onneksi huomenna on taas arki. Ja hei ihan kohta avaa töllö ja Maikkari. Tanssii Tähtien Kanssa starttaa puoli kasilta!