Jarkko Niemisen tunteenpurkaus

Posted on

Hattu päästä, se on Niemisen Jarkko. Suomen kaikkien aikojen menestynein tennispelaaja ja käsittämättömän vahvapäinen kaveri. Olenhan mä sen aiemminkin tiennyt, mutta viimeistään keskiviikkona ohjelmani jälkeen vakuutuin täysin. En usko, että kovinkaan moni huippu-urheilija pystyy erottamaan omaa identiteettiään urheilijan identiteetistään kovin helposti. Tai että kovin moni julkisuudenhenkilö voi ihan oikeasti olla välittämättä siitä, mitä lehdissä kirjoitetaan. Joko Nieminen on todella vakuuttava valehtelija tai sitten hän on vain poikkeuksellisen vakaa ja vahva luonteeltaan. Veikkaisin tuota jälkimmäistä.

nieminen_pehkonen_selfie

Aina niin tyynestä ja viehättävän rauhallisesta miehestä nähtiin (ja kuultiin) haastattelussa myös toinen puoli, kun mies äityi oikein kunnon monologiin puhuessaan salibandyuraansa liittyvistä epäilyistä ja “oletko tosissasi” -kyselyistä. Mä kuuntelin suu auki ja salaa myhäillen, että tulihan sieltä sitä tulisempaa temparemppia, mihin Anu-vaimokin puhelussaan viittasi.

pehkonen_nieminen_areena

Tiedän sanovani tän usein ja olevani usein “aika” innoissani keskiviikkoisen ohjelmani jälkeen. Mutta sanon tämän tällä kertaa erityisen painokkaasti. Kuuntele hyvä ihminen tämä haastis. Niemisen Jaska ei ihan liian usein oo puhunut näin avoimesti omana itsenään kuin nyt. Lupaan.

Koko haastattelun avautumisineen päivineen pääset kuuntelemaan täältä.

nimmari

ps. Ensi viikon keskiviikkona klo 13 Jorma “Ei huono” Uotinen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *