Iisalmi kullan kallis

Posted on

Terkut Iisalmesta. Olin käymässä pitkästäpitkästäpitkästä aikaa kotikonnuilla. Tällä kertaa työreissulla. Vanha kouluni, Iisalmen Lyseo viettää juhlaviikkoa 120 vuotisen taipaleensa kunniaksi ja minulla oli kunnia haastatella juhlatilaisuudessa vanhoja lyseolaisia. Yksi heistä on hyvä ystäväni Heidi, jonka kanssa olemme edelleen jos ei nyt ihan päivittäin, niin ainakin viikottain tekemisissä. Yksi niistä harvoista suomalaisista naisista, josta on tulossa sotatieteen tohtori! Wauh!

thumb_DSC_0125_1024

Ai niin. Ja kyllähän siinä tunsi itsensä vanhaksi, kun alkoi kertoa nuoremmille, miten opiskelu kannattaa aina, kieliä voisi lukea enemmänkin, eikä matikan tuntejakaan kannattaisi jättää väliin… Tuija Pehkonen, sinä olet kolmekymmentäyksivuotias, et satakolmekymmentäyksivuotias, herranen aika sentään!!!

Mutta aiai, mikä fiilis oli pitkästä aikaa kulkea noita vanhoja käytäviä ja huomata yleisössä tuttuja opettajien kasvoja. Minua hymyilyttää. Ja ylemmässä kuvassa minun ja Heidin lisäksi hymyilevät entiset opettajani Tuija ja Pekka Ritola. Ihania tyyppejä! Enpä olisi silloin arvannut, että palaan tuon koulun käytäville näissä merkeissä ja ottamaan selfietä opejeni kanssa.

thumb_DSC_0121_1024

Oma koti Iisalmi kullan kallis. <3

nimmari

One thought on “Iisalmi kullan kallis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *