Ei huono!

Posted on

Voi kuinka tämä elämä on jännää. Yhtäkkiä löydämme itsemme hetkistä ja tilanteista, jotka vuosi takaperin olisivat tuntuneet lähestulkoon absurdeilta. Näin minulle kävi taas. Jorman kanssa.

Ainahan minä olen häntä katsonut ihaillen, kuten moni muukin suomalainen. Jorma Uotisessa todella on sitä jotain. Hän valaisee huoneen saapuessaan. Hän todella kuuntelee ja antaa itsestään. Huomio toisen ihmisen juuri siinä hetkessä ja sellaisena kuin tämä on. Upeita piirteitä ihmiseltä, joka saavutustensa puolesta voisikin kulkea aavistuksen nenänpää pystyssä.

thumb_DSC_0189_1024

Olen päässyt tapaamaan Jorman muutamia kertoja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa, ja jos aiemmin olisin jännittänyt hänen hienostuneisuuttaan ja erityislaatuisuuttaan, on kaikki jännitys kadonnut Jorman mahtavan läsnäolon ja preesensin myötä. Hän avaa oven, auttaa takin päälle. Hän lausahtaa ohimennen elämänviisauksia niin, että minunlaisenikin jokaiseen suuntaan sinkoilevan väkkärän on pakko pysähtyä kuuntelemaan. Hän värittää tarinoitaan hienoin sanakääntein ja maalaa maiseman kuulijalleen. Voi Jorma, minä fanitan sinua.

thumb_DSC_0184_1024

Upea Uotinen tuli haastatteluuni ja valloitti minut ja kuulijat. Haastattelun kuulet kokonaisuudessaan täältä.

nimmari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *