Behind the scenes

Posted on

Tanssii Tähtien Kanssa -kuvaukset ovat alkaneet ja enhän mä malta odottaa, että kaikki pyörähtää käyntiin. Varsinainen ohjelma alkaa siis 12.2 ja mun oma Tuija Tähtien Kanssa lauantaina 18.2. klo 21! Tunnelma on kuvauksissa ollut kohtuullisen riehakas. Välillä ohjaaja-Tuukan hermoja on ihan oikeasti koeteltu. Mutta meillä on ollut ihan sairaan hauskaa.

thumb_IMG_4186_1024

Haapalaisen Jukka tanssitti mulla kaikki vakiot ja lattarit läpi. Ainakin kolme ensimmäistä tanssia olin jäykkä pökkelö ja hikikarpalot kimpoilivat otsalla. Pikkuhiljaa rentouduin ja huomasin kuvittelevani osaavanikin jotain. Omassa mielessäni lanteeni keinuivat viehkosti ja liike oli hallitun villiä. Onneksi näin videopätkän itsestäni vasta kuvausten päätyttyä.

thumb_FullSizeRender_1024

thumb_IMG_4273_1024

thumb_IMG_4267_1024

Olen muuten vasta nyt tajunnut myös, miten valtaisa projekti tää on mukana oleville tanssioppilaille ja miten isosti he tässä laittavat itsensä likoon. Yritäppä itse pukeutua pikkiriikkiseen, vatsan paljastavaan hörhelöasuun ja astele sitten miljoonayleisön eteen suoraan lähetykseen tekemään jotain, mistä sinulla ei ole hajuakaan. Jo nyt on aistittavissa, että kaikki treenisaleilla vietetty aika halutaan käyttää nimenomaan treenaamiseen. Voin vain kuvitella, miten hankalaa tanssijoita on repiä haastiksiin sun muihin “turhanpäiväisiin” tv-karkeloihin kuvausten edetessä.

thumb_IMG_4191_1024

thumb_IMG_4189_1024

Tää projekti on mulle yksi iso unelma. Yhdeksän aiempaa tuotantokautta olen katsonut ohjelmaa ruutuun liimattuna kotisohvalta. (Tai useammin sängystä, josta mieluummin katson töllöä. Ei muuten tee hyvää unelle, tiedän.) Ja yhtäkkiä olenkin itse mukana tekemässä TTK:ta. Yhtenä ensimmäisistä kuvauspäivistä en voinut millään pidetellä itseäni ja kiljaisin kuvauksissa kesken kaiken ehkä aavistuksen liian innokkaasti: “En voi uskoa, että olen täällä tekemässä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa!” Myös innostukseni tanssipukuja kohtaan sai kanssatekijät hörähtelemään. Hörähdelkööt vaan. Minä ilakoin. Olo on vähän kuin ilmapallolla, josta on päästetty ilmat pihalle. Sellaisen kanssa työskentely voi tietenkin olla välillä vähän raskaahkoa…

thumb_DSC08824_1024

Unelmista toteen ja tanssimaan!

nimmari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *