Aamuihminen?

Posted on

Voiko ihanammin päivä enää alkaa…? Rentouttava aamujooga, jonka jälkeen tuntee kävelevänsä paremmalla ryhdillä ja melkein uudella kropalla? Rauhallinen, terveellinen aamiainen ja hyvä kupillinen kahvia? Ei sitä oikeastaan muuta tarvitakaan hyvään päivänaloitukseen.

thumb_DSC08793_1024

thumb_DSC08789_1024

Totuus on minulle kuitenkin yleensä jotain ihan muuta. Myönnetään. En ole aamuihmisiä, enkä todellakaan harrasta seesteisiä aamuja kovinkaan usein. Päinvastoin. Aamuni alkavat torkutuksella (ainakin neljä kertaa putkeen ja herätyksiäkin on aina vähintään kaksi) ja hirveälllä hulinalla. Kylmää vettä kasvoille, jääkylmät lusikat silmien alle, samalla hörpin kahvia – jos ehdin. Vaatteet katson aina edellisenä iltana valmiiksi, että saan nipistettyä pois vielä sen pariminuuttisen aamuistani. Ehkä myös siksi, etteivät aivoni oikein kunnolla toimi ensimmäiseen tuntiin heräämisen jälkeen.

thumb_DSC08787_1024

thumb_DSC08786_1024

Aina tällaisten, joogantäyteisten aamujen jälkeen uskon ja toivon, että minustakin tulisi aamuihminen. Kadehdin ystäviäni, jotka heräävät uuteen päivään rauhallisesti nautiskellen, ottava oman aikansa, lukevat lehden ja syövät ihanasti katetun aamupalansa kotona… Voisikohan siihen jotenkin oppia? Vaihtaisin mieluusti lentävät lähdöt ja ratikassa ryystetyön vihersmoothien seesteisyyteen.

thumb_DSC08783_1024

thumb_DSC08797_1024

nimmari

Kuvat Witamin Wellin ihanasta aamunaloituksesta. Sellaisia toivoisin kaikkien aamujeni olevan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *